Експерти назвали саму гостинну країну світу

Фахівці компанії booking.com представили результати свого нового дослідження. Як повідомляє replyua.net співробітники компанії склали рейтинг найбільш гостинних країн світу. У підсумку лідируючу позицію посів Таїланд. На другому місці знаходиться Індонезія, а трійку лідерів замикає Мексика.

У ході дослідження було опитано понад 20 тисяч осіб. Як відзначають експерти, вони попросили респондентів порівняти прийом у зарубіжних країнах з тим, який виявляється у них на батьківщині. 85% респондентів заявили, що самої гостинною країною є Таїланд. 83% опитаних при цьому також назвали Індонезію, а Мексику визнали найбільш гостинною країною 77% респондентів. Також у першу п’ятірку рейтингу потрапили Індія і Тайвань. За Індію проголосували 75% учасників опитування, за Тайвань 77%.

Нагадаємо, що раніше експерти у сфері туризму розповіли про те, що відпочинок в Криму для росіян залишається одним з найдорожчих. Набагато дешевше російські туристи можуть відпочити в Греції, Туреччині, Болгарії, Чорногорії та інших державах.
Цікаві розваги та туризм

Від Новини