Експерти розповіли про вартість путівки на курорти Азовського моря

Через подорожчання путівок до Туреччини українці почали придивлятися до вітчизняних курортів. Як повідомляє replyua.net з посиланням на сайт «Сегодня», найбільший попит на путівки на курорти Азовського моря. Відзначається, що найбільшою популярністю в цьому сезоні користується Білосарайська коса в Донецькій області, де розташовані десятки пансіонатів прямо на березі моря. Кожне літо тут відпочивають десятки тисяч українців.

У цьому сезоні, як вдалося дізнатися журналістам, ціни на відпочинок зросли приблизно на десять відсотків. Ціна залежить від місця розташування і стану житла – чим новіше і ближче до моря, тим дорожче. Адміністратор пансіонату Олена Кулакова розповів про найдешевшому номері на косі – всього за 80 гривень з людини в добу. Зручності практично відсутні. Туалет і душ можна знайти у дворі, в номері немає кондиціонера, однак з переваг – наявність парковки і гриля, а також близьку відстань до моря – всього якихось триста метрів.

Турист, заселяющийся в номер за 80 гривень, отримає газову піч, ліжко, білизну, телевізор і холодильник, мінімальний «набір». В готелях, розташованих прямо на березі, номер обійдеться у 800 гривень, але це зі всієї родини. За харчування доведеться платити окремо – до 500 гривень на добу з трьох осіб.
Цікаві розваги та туризм