«Фотошопчик присутній!» Ані Лорак опублікувала шкільне фото з дочкою, опозорившись невдалої обробкою

Скандальна українська співачка Ані Лорак сьогодні, 2 вересня, відправила свою дочку Соню у другий клас, передає replyua.net. Зазначимо, зіркова мама, судячи з посту «Instagram», була на шкільній лінійці. Для виходу в світ Лорак вибрала стильний образ: біла сорочка, чорна подовжена спідниця і стильні туфлі. «З святом дорогі дітки та батьки ! З днем знань! Будемо вчитися! Будемо ставати краще!», – підписала фото співачка, позуючи з Сонею на сходовому майданчику.

Зазначимо, шанувальники моментально відреагували на пост Ані. Так, одні почали вітати дівчинку з першим навчальним днем. Інші ж звернули увагу, що фото дуже сильно отфотошоплено. Деякі навіть подумали, що Лорак і Софія вирізані з іншого знімка і вставлені на цей. «Як ніби вставили їх на сходи», «Мені теж так здалося, що фотошопчик присутній!», «Відчуття таке, що фотографію наклали поверх шкільної сходів», «У вас не складається враження, що їх трансформували на звичайні сходи??», «З днем знань! Успіхів Соні, насолоджуватися кожним навчальним днем», «Софійці удачі і гарних оцінок, нехай завжди буде багато справжніх друзів і приємних моментів! І Вам, Кароліночка, сил і терпіння», «Зовсім доросла стала», – пишуть люди під останнім постом Ані Лорак.
Шоу-бізнес – Цікаві новини про зірок

Від Новини