Підраховано, за скільки гривень українці можуть відпочити цим літом

Економно відпочити на вітчизняних курортах можна всього за 2500 гривень. Відпочинок класу «люкс» обійдеться вже в суму не менше 22000 гривень. У розпал літнього сезону українці думають, де б краще відпочити. Серед лідерів – Бердянськ, Карпати, Одеса, пише replyua.net

Азовське море
Бердянськ є одним з найбільш затребуваних курортів на азовському узбережжі. Наші співгромадяни воліють в основному Бердянськ – тепла морська вода і доступні ціни роблять цей курорт бажаним місцем відпочинку для багатьох українців. Тиждень відпочинку на двох тут буде коштувати всього близько 4000 гривень. За цю суму можна зняти номер з простим ремонтом в гостьовому будиночку поблизу моря. Сніданок зазвичай входить в цю ціну. Є пропозиції і дорожче. За 40000 гривень на тиждень туристи отримають шикарний номер з терасою, а також обід, сніданок і вечерю.

Чорне море
Не меншою популярністю користуються чорноморські курорти. Українці віддадуть перевагу швидше Одесу, ніж Затоку. Відпочинок в перлині біля моря на 7 днів можна організувати лише за 5000-7000 гривень. У цю суму входить номер з усіма необхідними зручностями, а також, як правило, сніданок. Готелі розташовані в основному в пішій доступності до моря. Звичайно, в Одесі можна знайти і розкішні варіанти, де номери мають вигляд на море або зовсім розташовані впритул до пляжу. Відпочинок в сучасній готелі може коштувати до 80000 гривень на тиждень за двох. Відпустка в Одесі – це не тільки пляжі, а й можливість відвідати культурні заходи. У місті багато музеїв, є знаменитий Оперний театр – гостям нудьгувати точно не доведеться. Багато ресторанів на будь-який смак і гаманець, кухні народів світу.

Відпочинок в Затоці буде коштувати значно дешевше. Тут можна знайти номер на двох за 3000 гривень в тиждень. Буде ідеальним: Експерти розповіли про правила відпуску.

Гори
Любителі відпочинку в горах традиційно вибирають Карпати. Сюди є багато різних турів навіть в гарячий сезон. Відпочити удвох на вихідних можна всього за 3000 гривень. Тур на 7 днів можна організувати за 8000 гривень. За цю суму можна відвідати Карпати, Верховину, Яремчу та інші примітні містечка. Тут також знаходиться географічний центр Європи Рахів – традиційне місце для відвідування для багатьох гостей регіону. Крім того, в Карпати приїжджають любителі відпочинку на природі. Найчистіше гірське повітря, річки, можливість зібрати ягоди в лісі – усе це приваблює туристів, як магніт. Вартість відпочинку в Карпатах в середньому нижче, ніж на гірських курортах в Європі.
Цікаві розваги та туризм

Від Новини