Порошенко хоче перевороту: Депутат пояснила, чому залишився Аваков

Арсен Аваков залишився на посаді глави Міністерства внутрішніх справ з причини того, що колишній гарант Петро Порошенко готує в країні переворот. Як передає replyua.net з посиланням на «Країна», про це розповіла депутат від президентської партії Ліза Богуцька. У розпорядженні журналістів «Країни» потрапила її листування.

«Леночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС», – йдеться в повідомленні для Богуцької. Також автор цього повідомлення зазначає, що вона дуже засмучена, але влада не бачать іншого виходу.

За її словами, Порошенко повинен влаштувати переворот в грудні цього року. Нагадаємо, що багато політологи та експерти були вкрай обурені тим, що Арсен Аваков зміг зберегти свою посаду. Деякі експерти відзначають, що Аваков, як і Порошенко, повинен понести покарання за свої дії.

Порошенко хоче перевороту: Депутат пояснила, чому залишився Аваков

Від Новини