Стало відомо, що думає про Захід новому українському уряді

Нарешті це сталося. Україна отримала новий парламент, який почав свою роботу новий склад кабінету міністрів на чолі з прем’єром. Захід у захваті від нового уряду України. Про це повідомляє replyua.net, посилаючись на «Європейська правда».

У Євросоюзі не тільки з зацікавленістю ставляться до нового уряду України, але з захопленням і схваленням, а значить і з надією на продовження спільної роботи. До складу нового кабінету міністрів увійшли нові люди, які мають відповідну освіту, росли і напрацьовували авторитет у програм з європейським фінансуванням. Досі ні єдиний уряд України не могло цим похвалитися. В центрі обговорення західною пресою залишається також зв’язок глави уряду з олігархом Ігорем Коломойським.

Зарубіжні політики захоплені віком прем’єра, його трудоголізмом, умінням планувати, а також обіцяти. Українським громадянам залишається тільки довіритися нової влади, нового уряду і бути впевненими, що надії людей на нове, краще майбутнє для країни збудуться.

Від Новини

Українські новини - UNIA MEDIA