Влада Таїланду збираються вводити обов'язкову страховку для іноземних туристів

Тайські власті збираються зобов’язати іноземних туристів платити за медичну страховку при відвідуванні країни. Як повідомляє replyua.net з посиланням на ЗМІ Таїланду, в управлінні страхових комісій в даний час вирішується питання про обов’язкову медичну страховку для всіх, хто в’їжджає в країну іноземних громадян.

Також обговорюється і сума страховки. Швидше за все, вона складе близько 20 тайських бат – це всього 70 центів. Поширюватися ця міра буде лише на тих громадян, які не подбали про придбання медичної страховки до прибуття в Таїланд. Оплачувати вищевказану суму в’їжджають в країну будуть на паспортному контролі.

Якщо під час подорожі по країні турист помре, його родичі отримають 32 тисячі доларів. У разі отримання поранення або травми іноземець зможе розраховувати на страховку в розмірі 16 тисяч доларів. Влада країни впевнені, що ніхто з іноземців не виступить проти подібної ініціативи, оскільки це дуже зручно і дешево. Повідомляється, що нові правила можуть набути чинності вже в цьому році.

Нагадаємо, що Таїланд став найбільш гостинною країною.
Цікаві розваги та туризм

Від Новини