«У польоті спрацював датчик несправності правого двигуна»: у Росії сталося нове НП з літаком

Сьогодні, 31 серпня, пасажирський літак Boeing 737 екстрено сів у московському аеропорту Шереметьєво. Про це пише російське видання ТАСС, передає replyua.net. Як повідомили в екстрених службах, в лайнері відмовив правий двигун в небі. «Цей літак виконував рейс 1135 за маршрутом Сочі – Москва. В польоті у нього спрацював датчик несправності правого двигуна. Посадка пройшла в штатному режимі», – сказав співрозмовник агентства.

У той же час повідомляється, що на місце висунулися екстрені служби. Чи є на борту люди, які потребують медичної допомоги, поки не відомо. Нагадаємо, раніше в Росії легкомоторний літак здійснив жорстку посадку в Клинском районі Підмосков’я. При приземленні повітряне судно буквально розвалилася. На борту знаходилися дві людини — пілот і пасажир (12-річна дівчинка). В результаті, пілот загинув на місці, дитину госпіталізують медичним вертольотом (у дівчинки підозра на перелом хребта).
Що там в Росії

Інші новини  До довічного ув’язнення засуджено терористів, причетних до збиття у 2014 році українського літака Іл-76