За першу половину третього вересня спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк зафіксував чотири обстрілу російськими окупантами українських позицій на Донбасі.

На Донбас зайшли ДРГ з підрозділів спецназу Збройних сил РосіїНа Донбас зайшли ДРГ з підрозділів спецназу Збройних сил РосіїВперше за кілька останніх тижнів велику активність проявили терористи ЛНР, які з 82-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по укріпленнях Збройних сил України у Троїцького (між Попасній і Светлодарском). А зі стрілецької зброї – у Кримського на Бахмутке.

ДНР ж з автоматичних гранатометів станкових і важких кулеметів вела вогонь по захисникам Павлополя у Маріуполя.

У свою чергу Головне управління розвідки МОУ попереджає, що на окуповану територію з Ростовської області (РФ) потай зайшли диверсійні групи з підрозділів спецназу Збройних сил Російської Федерації. Щось не схоже на готовність Росії до припинення війни.

Раніше через кордон в ЛДНР з Росії надходять озброєння, боєприпаси, техніка і паливо. Однак це саме по собі ні про що не говорить – так відбувається вже 5 років.

Інформаційний супротив

Від Новини