При цьому ділки мають подвійну вигоду за рахунок відшкодування ПДВ

Служба безпеки України повідомила про затримання організатора схем поставок продовольства в ОРДЛО через територію РФ з незаконним відшкодуванням ПДВ з державного бюджету.

Силовики накрили черговий канал постачання «ЛДНР» з України через РФСиловики накрили черговий канал постачання «ЛДНР» з України через РФЛише по одному контракту на постачання провіантом нібито в Африку ділки на чолі з мешканкою Харкова отримали майже 8 мільйонів гривень компенсації ПДВ. При цьому товар реалізовувався у ЛДНР.

Очолює фінансову діяльність двох експортуючих підприємств мешканка Харкова перебувала в ДНР. Але по якихось справах змушена була повернутися в Україну; природно, через Росію. Її затримали в пункті пропуску Гоптівка біля кордону з РФ в Харківській області.

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального злочину. А Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжним заходом утримання під вартою.

У той же час «ТСН» розповіла, що в українській прифронтовій Авдіївці в школі №4 навчаються 15 дітей із сусідньої окупованій Ясинуватій. На жаль, вони не можуть щодня перетинати лінію розмежування через найближчий КПВВ Мар’їнка, а тому навчаються дистанційно – приїжджають тільки на іспити.

Інформаційний супротив

Від Новини