Анастасія Заворотнюк прокоментувала своє захворювання на рак

Журналісти «Комсомольської правди» вийшли на зв’язок зі знаменитої російської актрисою Анастасією Заворотнюк, більш відомої, як няня Віка з серіалу «Моя прекрасна няня», попросивши прокоментувавши чутки про рак, передає replyua.net. Зазначимо, знаменитість не стала спростовувати чутки про хвороби, які поширили деякі ЗМІ. У той же час журналісти, які розмовляли по телефону з Анастасією, розповіли, що голос актриси був веселим і дзвінким, хоча звучав хрипко, «як у дуже хворої людини».

В той же час розповідати будь-які подробиці Заворотнюк відмовилася. Так, Заворотнюк просто промовчала на питання про те, чи є правдою інформація про те, що вона не здорова. А на пропозицію взяти участь у заході просто відмовилася і поклала трубку. «Так, це Настя Заворотнюк, що ви хочете? Ні, поки що немає (не хоче прийняти участь)», – сказала вона журналістам. Нагадаємо, раніше росСМИ писали, що у Заворотнюк нібито виявили рак головного мозку, тому вона скасувала вистави в театрі і перестала з’являтися на світських заходах. У той же час ЗМІ повідомляють про те, що навесні цього року Заворотнюк була присутня на відкритті ювелірного салону в Єревані, тоді у неї помітили шрам на шиї.
Шоу-бізнес – Цікаві новини про зірок

Від Новини