Українські незалежні блоги

Дзеркала в інтер'єрі невідємний атрибут

Дзеркала в інтерєрі

З появою дзеркал в нашому житті нас стало оточувати чарівне сяйво загадковості і таємниці. Дзеркала породили величезну кількість міфів і легенд.

Нас тягне в цей світ задзеркалля, який повний загадок. Ймовірно, це і є причина, по якій дзеркало може на очах поміняти весь видимий простір. А значить будь-яке приміщення можна декорувати за допомогою дзеркал. Розглянемо кілька способів декорування дзеркалами.

Галерея.

Навіть якщо в приміщенні є хоч одна вільна стіна, її можна декорувати кількома дзеркалами, які мають різний розмір і форму. Для того щоб це було схоже на картинну галерею для кожного з використовуваних дзеркал встановлюється рама.

Головною відмітною особливістю такого виду декору, в порівнянні з картинами на стінах, служить те, що відображення в отриманій дзеркальної галереї буде завжди різне.

Дзеркальний стіл.

Погодьтеся, що дзеркальну поверхню столу побачиш не часто. Такий спосіб оригінальний тим, що відображення в дзеркальній поверхні завжди нове. Якщо набридло бачити одне й те ж, необхідно просто змінити кут зору.

Стеля.

Такий спосіб вже давно використовується досвідченими дизайнерами. Дзеркальна стеля може візуально збільшити висоту кімнати і додати додатковий обсяг.

Дзеркальні стелі можна побачити в спальні. Однак деякі впевнені, що душа сплячого людини може залишити цей світ і прірва в задзеркаллі. Якщо ви не хочете піддавати себе такому ризику, а стеля з дзеркала неодмінно хочеться зробити, тоді слід застосувати дане рішення у ванній, коридорі, або у вітальні.

Дзеркало може заповнювати всю стелю або окремі елементи. Є можливість застосувати великі дзеркала, а можна і маленькі плитки. Використовуючи різні розміри і фактуру можна домогтися ефектного рішення.

Меблі.

Чудові результати виходять із застосуванням дзеркальних шматків, доданих до меблів, дверцят шаф, спинок ліжок. Дзеркало в цьому випадку створює якусь легкість, невагомість і трохи змінює простір. Як правило, маленькі шматки дзеркала також можна застосовувати для декору стін і дверей.

Rate this blog entry:
Як створити інтер'єр кімнати в світлих тонах
Як вибрати місце для вдалої рибалки