Українські незалежні блоги

Різноманітність в ліжку - гарантія міцних стосунків

Сімейні стосунки

Якщо звернутися до таким стародавнім вченням як Камасутра, зверніть увагу на те, що я маю на увазі справжнє вчення про любов, а не жалюгідні перевидання в яких збереглися глави про позах, то ми відразу зрозуміємо, що сексуальна сторона життя повинна сприйматися трохи інакше, ніж так, як нам це пропагують в даний час журнали і ТБ.

Справа в тому, що секс — це обмін енергією між партнерами, і чим вище емоційна зв'язок пари тим більше користі можна отримати. Візьмемо, приміром, оргазм. І напередодні та під час оргазму у кожної людини активно функціонує гормональна система і тим самим організм отримує потрібну йому розрядку і рівний, стабільний гормональний фон, що нам всім і треба.

Саме тому можна сказати, що чим довше людина живе сексуальним життям, тим простіше він переживає вікові зміни.

Так як ми вже зрозуміли, що секс — це засіб довголіття, хочу відзначити і той факт, що секс як і будь-яке інше заняття повинен бути цікавим, причому обом партнерам! І не важливо як цього добиватися, вивчати нові пози або грати в рольові ігри, головне — добитися результату, а саме отримати оргазм.

Різноманітність в ліжку відіграє велику роль в житті пари, так як тільки цікавий і не звичний секс дає можливість відчувати себе комфортно у стосунках.

А якщо в сексуальному плані у пари немає проблем, то швидше за все не буде і потреби йти на зраду.

Rate this blog entry:
Чоловік в онлайн іграх, чи варто перейматись?
Касторовое масло - красота и долголетие