Українські незалежні блоги

Секрет довгого та густого волосся

4a6bd9b3a31cae85702276bd8fd0b2041

Хтось каже, що це залежить лише від генотипу. Частково вірно, але що ж робити іншим? Як можна домогтися збільшення кількості волосся?

Виявляється, що виконуючи прості рекомендації, цієї мети може домогтися практично кожен, незалежно від генів! Є один цікавий факт. У жінок волосся найчастіше густіші, ніж у чоловіків. Та й від облисіння вони страждають рідше. Не кожен день на вулиці можна зустріти лису жінку.

І знову певна категорія людей з піною у рота доводить, що справа в генах. Вже не ті це люди, чия прибуток пов'язана з дорогими операціями з пересадки волосся на облисілі ділянки?

Чи може товариші фармацевти або косметологи поділяться правдою? Та ніколи! Вони швидше помруть, ніж позбавлять себе прибутку. Їх цікавлять тільки гроші, на здоров'я людей їм плювати!

Не секрет, що жінки трохи більше приділяють уваги волоссю, ніж чоловіки. Так, зовсім трохи. Якщо чоловік раз в день перед роботою візьме гребінець, зробивши по волоссю пару легких рухів руки, це вважається вже добре.

І якщо пару, трійку раз в тиждень похапцем помиє їх, то у кого-то це викличе здивування, навіщо так багато піклуватися про волосся? Багато жінки ж щодня миють волосся, часто розчісують, поправляють, масажують їх.

Таємниця густого волосся насамперед прихована в фізіологічних процесах! Тисячі людей домоглися дуже густого волосся, виконуючи прості правила. Вони живим прикладом довели, що справа не тільки в генах! Ось які жорстокі і безсердечні, позбавили багатомільярдних прибутків шановних товаришів фармацевтів і їм подібних ділків.

Зробіть інтенсивний масаж, і побачите почервоніння шкіри у зв'язку з припливом крові. Отже, якщо стимулювати шкіру голови різними способами, то збільшиться приплив крові, відповідно, поживних речовин і кисню до волосяних цибулин. В медицині відомо, що саме це викликає ріст волосся.

Ось чому лисих жінок майже немає, у більшості з них набагато більш густе волосся, ніж у чоловіків. Чим більше приділяти уваги волоссю, піклуватися про них, тим більше їх буде.

Тому частіше причесывайтесь, краще дерев'яним гребінцем. Робіть погладжування голови кінчиками пальців, попередньо розтерши долоні один об одного до тепла.

Досить одного разу в день, пару хвилин. Мийте голову щодня або через день, здійснюючи погладжування, потім добре змити шампунь проточною водою.
Виявляється, густе волосся можуть бути у кожного.

Чим частіше Ви будете піклуватися про них, тим швидше досягнете мети. Приділяйте волоссю більше уваги, і вони вже через кілька місяців порадують Вас густими обсягами, силою і красою!

Rate this blog entry:
Як зберегти жіночність в побуті
Догляд за руками в домашніх умовах