ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 1.1. Наведена політика про конфіденційність і захист персональних даних (далі - «Політика») встановлює правила і процедури, згідно з якими «ГО UNIA» - Громадськаорганізація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" (далі - «ГО UNIA», «ми») збирає і використовує персональну інформацію користувачів, отриману через сайт http://unia.net.ua (далі - «сайт»). ГО UNIA підкреслює, що поважає права користувачів на захист їх персональних даних, тому затвердила справжню Політику з метою забезпечення реалізації зазначених прав.

1.2. Політика є офіційним документом  Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс", яке зареєстроване.

1.3. Порядок обробки персональних даних користувачів регулюється цією Політикою, Умовами використання сайту, і чинним законодавством України.

1.4. Політика розроблена відповідно до Умов використання Сайту, опублікованими за посиланням unia.net.ua/uk/terms-of-service. У разі наявності протиріч між положеннями цієї Політики та іншими документами, розміщеними на Сайті, повинні застосовуватися положення Політики.

1.5. У цій Політиці слова «включаючи» і «включає» мають значення «включаючи, але не обмежуючись».

2. ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ ТЕРМІНІВ

Користувач - фізична особа, що надає свої персональні дані при використанні Сайту та / або будь-яких послуг, що надаються ГО UNIA.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, включаючи, але не обмежуючись наступним: ім'я, прізвище, по батькові, вік, номер телефону, стать, дата народження, місто, країна проживання, фотографія, адреса електронної пошти, а також інша інформація, необхідна Компанії для здійснення цілей, визначених цією Політикою.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій з персональними даними, включаючи, але не обмежуючись наступним: збір, отримання, реєстрація, накопичення, внесення в базу даних, зберігання, адаптація, зміна, оновлення, використання і поширення, передача третім особи, знищення та інші дії з персональними даними, в т. ч. з використанням інформаційних систем.

Власник персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом. Відповідно до цієї Політиці, власником персональних даних користувачів є Громадськаорганізація "Український Незалежний інформаційнй Альянс".

 

3. ЦІЛІ ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Ми можемо збирати і зберігати інформацію про Користувача, коли він використовує Сайт. Ми використовуємо цю інформацію з метою виконання зобов'язань «ГО UNIA» перед Користувачами щодо використання Сайту згідно з Умовами використання Сайту, а саме для: виконання запитів Користувача, реалізації функціональних можливостей Сайту, в тому числі для реєстрації Користувача на Сайті і надання можливості коментування Контенту Сайту, поліпшення якості Сайту, відстеження використання Сайту, забезпечення клієнтської підтримки користувачів Сайту, обміну повідомленнями з Користувачем і підвищення без ки Сайту, а також для дотримання правових зобов'язань відповідно до цієї Політиці і Умов використання Сайту.

3.2. Інформація, яка збирається технічними засобами, може використовуватися для статичних цілей, для поліпшення функціональності і зручності Сайту для користувачів.

3.3. Персональні дані обробляються у формі, що допускає ідентифікацію Користувача, якого вони стосуються, не довше, ніж це необхідно для законних реалізації цілей збору подальшої обробки даних.

4. ЗГОДУ КОРИСТУВАЧА НА ОБРОБКУ ЙОГО персональних даних

4.1. При реєстрації на Сайті Користувач погоджується на обробку його персональних даних Компанією, проставляючи відповідну позначку у відведеному полі «Я згоден з Політикою конфіденційності», відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та на умовах, передбачених цією Політикою. Реєструючись на Сайті, Користувач дає свою згоду на використання, обробку його Персональних даних, включаючи згоду на збір, зберігання, облік, накопичення, адаптування, зміна, відновлення, використання і поширення (передачу), а також здійснення інших дій в рамках чинного законодавства.

4.2. Якщо Користувач не згоден з Політикою або її окремими положеннями, можливість використовувати Сайт для нього може бути обмежена.

4.3. Висловлюючи свою згоду на обробку персональних даних, Користувач підтверджує, що йому відомі його права як суб'єкта персональних даних, передбачені чинним законодавством, і мета використання його персональної інформації Компанією.

4.4. Надаючи послуги з використання Сайту, ГО UNIA сумлінно вважає, що Користувач має всі необхідні юридичні права, які дозволяє йому реєструватися на Сайті і використовувати Сайт.

 

5. ПРАВА КОРИСТУВАЧА ЯК СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Користувач як суб'єкт Персональних даних має наступні права:

знати джерела збору Персональних даних, місцезнаходження його Персональних даних, мету обробки Персональних даних, місцезнаходження та / або місце проживання Власника персональних даних, або видати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим таким Користувачем особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до Персональних даних Користувача, в тому числі, наприклад, інформацію про надані третім особам Персональних даних Користувача;
отримувати доступ до персональних даних Користувача;
отримувати відповідь про те, обробляються чи персональні дані Користуватися, протягом тридцяти календарних днів з моменту отримання запиту, за винятком випадків, передбачених законом, а також отримувати зміст персональних даних Користувача, що зберігаються Компанією;
надавати вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки Персональних даних Користувача;
надавати мотивовану запит на модифікацію або видалення його Персональних даних будь-яким власником, якщо дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх Персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію Користувача;
звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини (обмудсменом) або в суд;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження про обмеження права на обробку своїх Персональних даних при наданні згоди на обробку;
відкликати згоду на обробку Персональних даних;
знати механізм автоматичної обробки Персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для Користувача правові наслідки.

6. обробляти І ВИКОРИСТАННЯ ЇЇ ГО UNIA

ГО UNIA обробляє Персональні дані, які добровільно надаються Користувачами при реєстрації і / або вчиненні інших дій на Сайті.

6.1. Категорії оброблюваної інформації. ГО UNIA через Сайт збирає і обробляє інформацію двох категорій:

6.1.1. Персональні дані, надані Користувачами. Оскільки надання доступу до повного функціоналу сайту передбачає реєстрацію Користувача на Сайті і створення облікового запису Користувача, ГО UNIA в зв'язку з вищевикладеним збирає такі категорії даних: персональні дані користувачів - фізичних осіб, персональні дані користувачів - представників юридичних осіб, які надаються в процесі реєстрації на Сайті .

6.1.2. Категорії інформації, які збираються автоматичними засобами. Крім даних, які надаються Користувачами самостійно, ГО UNIA може збирати автоматично деякі типи даних в процесі відвідування Користувачами Сайту, а також адреси електронної пошти, які Користувачі надають «ГО UNIA» при реєстрації. Ми можемо зберігати інформацію про використання Сайту Користувачем, включаючи пошукові запити Користувача, сторінки, які Користувач переглядав, час і дату, коли Користувач відвідував Сайт. Ми можемо зберігати інформацію, надану комп'ютером Користувача при використанні Сайту, таку як тип браузера, використовуваного Користувачем, тип і параметри комп'ютера або мобільного пристрою, мова браузера, IP-адреса. Деяку інформацію, таку як IP-адреса Користувача, ми можемо обробляти і зберігати незалежно від того, зареєструвався Користувач на Сайті чи ні. До такої інформації, яка збирається автоматичним засобам збору інформації, відноситься:

6.1.2.1. Файли кукіз (англ. Cookies). Ми можемо використовувати файли кукіз, теги, скрипти і аналогічні технології в зв'язку з використанням Користувачем Сайту і сторонніх веб-сайтів. Файли кукіз можуть мати унікальні ідентифікатори і перебувати на комп'ютері користувача або мобільному пристрої, в повідомленнях електронної пошти, які ми відправляємо Користувачеві, і на веб-сторінках Сайту. Файли кукіз можуть передавати інформацію про Користувача і його використанні Сайту, включаючи тип браузера Користувача, настройки пошуку, IP-адреса, а також дату і час використання Сайту. Файли кукіз можуть зберігатися постійно або тільки під час окремого сеансу. Використання кукіз - стандартна операційна процедура більшості сайтів. Однак, якщо Користувача не влаштовує використання кукіз, більшість браузерів дозволяє блокувати копіювання кукіз в пам'ять пристрою Користувача. В цьому випадку Користувачеві не будуть доступні деякі функції сайту. Після закінчення сеансу відвідування Сайту, Користувач завжди може видалити файли кукіз з пам'яті пристрою.

6.1.2.2. Веб-маяки (англ. Web-beacons). Ми і наші маркетингові партнери, філії, аналітики, і постачальники послуг можемо також використовувати технологію програмного забезпечення, відому як "веб-маяки" або "відстеження тегів", щоб забезпечити можливість Сайту відстежувати, який контент на Сайті цікавіший Користувачам. Веб-маяки є невеликими графічними елементами з унікальним ідентифікатором, який може бути невидимим для Користувача, і які використовуються для відстеження інтернет-активності користувачів Сайту. Веб-маяки вбудовані в веб-сторінках, які Користувач переглядає, чи в повідомленнях електронної пошти, які Користувач отримує. Веб-маяки або подібні технології можуть використовуватися для різних цілей, в тому числі, без обмеження, для підрахунку відвідувачів нашого сайту, відстеження, як користувачі переміщаються по Сайту, підрахунку, скільки електронних листів, відправлених Користувачеві, було їм відкрито.

6.1.2.3. Вбудовані скрипти. Вбудовані скрипти є програмним кодом, який призначений для збору інформації про взаємодію Користувача з Сайтом, наприклад, про посилання, на які Користувач натискає. Такий код тимчасово завантажується на комп'ютер або інший пристрій Користувача і відключається або віддаляється при закінченні роботи з Сайтом.

Крім того, ми можемо використовувати безліч інших технологій, які збирають таку інформацію з метою безпеки і виявлення шахрайства. Крім того, ми можемо використовувати Сайти третіх осіб для виконання цих функцій від нашого імені.

6.2. Коли Користувач використовує певний функціонал Сайту (наприклад, реєструючись на Сайті), він погоджується отримувати повідомлення безпосередньо від адміністрації сайту. Користувач може відмовитися від отримання певних адміністративних або юридичних повідомлень від адміністрації сайту, але така відмова може вплинути на можливість Користувача використовувати Сайт. У зв'язку з можливістю адміністрації Сайту відправляти Користувачеві повідомлення, як викладено вище, ми також можемо відстежувати дії Користувача, які він здійснює у відповідь на такі повідомлення, наприклад, віддалені чи вони Користувачем, відкрив чи Користувач або переслав такі повідомлення. Ми можемо також зберігати інформацію, яку Користувач надає через канали зв'язку «ГО UNIA», в тому числі повідомлення електронної пошти та інші електронні повідомлення.

6.3. Персональні дані користувачів зберігаються виключно на електронних носіях і обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних може знадобитися в зв'язку з виконанням вимог чинного законодавства.

7. РЕЄСТРАЦІЯ І АВТОРИЗАЦІЯ НА САЙТІ

7.1. Реєструючись на Сайті, Користувач зобов'язується надавати повну, достовірну та точну інформацію в обсязі, необхідному для користування Сайтом.

7.2. Адміністрація Сайту не здійснює перевірку достовірності інформації, що надається Користувачами, крім випадків, коли така перевірка необхідна з метою виконання функцій, що надаються Сайтом і виконання обов'язків «ГО UNIA» перед Користувачем відповідно до цієї Політиці.

7.3. Реєстрація на Сайті здійснюється за формою, представленої на Сайті. Для авторизації доступу на Сайті Користувачеві необхідно вказати обраний при реєстрації логін (це може бути адреса електронної пошти) і пароль. Відповідальність за зберігання логіна і пароля несе виключно Користувач. Користувач не має права передавати власний логін і пароль третім особам та зобов'язаний вживати заходів щодо забезпечення конфіденційності пароля і логіна.

7.4. Реєстрація на Сайті за допомогою соціальних мереж

7.4.1. Користувач можете зареєструватися на Сайті безпосередньо через систему реєстрації Сайту або з використанням свого облікового запису в одній із соціальних мереж стороннього провайдера (Facebook, Google+, Вконтакте). Якщо Користувач вирішив зареєструватися через соціальну мережу, або пізніше зв'язати свій аккаунт з Сайтом через соціальну мережу, ми будемо використовувати особисту інформацію, яку Користувач опублікував в такій соціальній мережі, а саме: електронна адреса; адреса публічного профілю в соціальній мережі; дату народження; підлога; місто і країну проживання; фотографію з профілю; список друзів з публічного профілю Користувача, щоб створити обліковий запис на Сайті. Перелік інформації, яку ми збираємо через соціальні мережі може залежати від налаштувань конфіденційності, які Користувач встановив в своєму профілі в соціальній мережі, і дозволів, які Користувач надає Сайту в зв'язку з з'єднанням його аккаунта з Сайтом.

7.4.2. Незважаючи на той, що доступ до Сайту та / або контенту Сайту може надаватися за допомогою використання сервісів сторонніх провайдерів, ГО UNIA не контролює таких сторонніх провайдерів. За винятком випадків, коли ми можемо надати соціальним мережам інформацію про Користувача, як викладено нижче, персональні дані про Користувача, які ми отримуємо від соціальних мереж, збираються такими соціальними мережами незалежно від Сайту, і Сайт не несе відповідальності за такі дані.

7.4.3. Функціонал сайту може давати Користувачеві можливість додатково обмінюватися інформацією між Сайтом і соціальними мережами, наприклад, дозволяючи поставити позначку «подобається» (англ. «Like») або поділитися контентом, або по-іншому поділитися інформацією, розміщеною на Сайті, і веб-сайтом або сервісом стороннього провайдера. Якщо Користувач вирішує поставити позначку «подобається» чи поділитися контентом, розміщеному на Сайті, така інформація може бути публічно показана у стороннього провайдера. Як наслідок, сторонній провайдер може отримати дані про IP-адресу Користувача, сторінках нашого сайту, відвідуваних Користувачем, а також може використовувати кукіз для забезпечення належної роботи функціоналу свого ресурсу. Користувач підтверджує, що він має право використовувати свій обліковий запис в соціальних мережах для цілей, описаних тут, без порушення умов використання соціальних мереж і без будь-яких зобов'язань Сайту оплачувати будь-які збори або роблячи використання Сайту предметом будь-яких обмежень, накладених такими соціальними мережами.

8. ТРЕТІ ОСОБИ

8.1. ГО UNIA не передає Персональні дані користувачів третім особам, крім обмеженого кола випадків, коли треті особи можуть отримувати інформацію про Користувача з метою надання послуг Сайтом, а саме:

8.1.1. Провайдери послуг. Ми можемо користуватися послугами сторонніх провайдерів для підтримки або надання послуг, які доступні або можуть бути доступні в майбутньому через Сайт, реалізації функцій Сайту (таких як засоби комунікації, в тому числі розсилка повідомлень Сайтом через Mailchimp, послуги хостингу, мережевої безпеки, технічної і клієнтської підтримки, відстеження та звітності функцій, тестування, контролю якості, збору маркетингової інформації, а також інших функцій). Ми можемо передавати інформацію від або про Користувача цими стороннім провайдерам, щоб вони могли надавати свої послуги або виконати запити користувачів. Ці сторонні провайдери можуть обмінюватися інформацією з Компанією, яку вони отримують від або про Користувача у зв'язку з наданням своїх послуг або виконанні запитів користувачів.

Ви підтверджуєте, що різні умови використання та політики конфіденційності можуть застосовуватися до використання сервісів сторонніх провайдерів і їх контенту. Ми жодним чином не підтримуємо сторонні Сайти і ні в якому разі не несемо відповідальність за будь-які послуги таких сторонніх провайдерів. Такі сторонні провайдери не є сторонами цієї Політики і не несуть відповідальність за надання або забезпечення Сайту будь-яким способом. На доступ Користувача до Сайту з використанням послуг таких сторонніх провайдерів поширюються умови відповідних умов використання таких Сайтів і їх політики конфіденційності.

8.1.2. Закладу. Для надання Користувачам послуг Сайту, а саме - бронювання місць в закладах, інформація про яких опублікована на Сайті, адміністрація сайту може надавати таким Закладам інформацію про Користувача, таку як номер телефону, вказаний Користувачем, і ім'я Користувача. Така інформація буде передаватися Закладам тільки з метою надання Сайтом послуг Користувачам згідно з Умовами використання Сайту.

8.1.3. Посилання. Сайт може містити посилання на ресурси третіх осіб. За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми не надаємо таким третім особам Персональні дані користувачів і не несемо відповідальність за політику конфіденційності таких сторонніх ресурсів. Ми припускаємо, що Користувач ознайомився з політиками конфіденційності, які можуть застосовуватися до таких ресурсів третіх осіб.

9. КОНТРОЛЬ персональних даних КОРИСТУВАЧА

9.1. Зверніть увагу на той факт, що при реєстрації або для здійснення інших дій на Сайті ми не запитуємо від користувачів будь-яке посвідчення особи державного зразка. Якщо будь-який з сайтів сторонніх провайдерів запросить у Користувача таке посвідчення особи, Користувач надає посвідчення особи тільки на власний розсуд і на підставі вільного вибору.

10. БЕЗПЕКА І ЗАХИСТ ДАНИХ

10.1. Ми вживаємо заходів для захисту Персональних даних користувачів, забезпечивши адекватний рівень захисту даних у відповідності зі стандартами, встановленими законодавством України та Європейського Союзу. Будь ласка, зверніть увагу на той факт, що ГО UNIA є Власником персональних даних, відповідальним за захист персональних даних Користувача у зв'язку з використанням ним Сайту. Для отримання додаткової інформації про Ваших персональних даних та їх використання Сайтом, будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ми відповімо на належним чином оформлені запити з приводу обробки персональних даних протягом 30 днів з моменту отримання запиту, або як передбачено чинним законодавством.

Також хочемо звернути увагу, що жоден з методів передачі даних через Інтернет, або метод електронного зберігання інформації, не є безпечним на 100%. Таким чином, хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту Персональних даних користувачів, ми не можемо гарантувати абсолютну безпеку таких коштів.

11. ЗМІНИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

11.1. Сайт може оновлювати цю Політику в будь-який час, і будь-які зміни будуть вступати в силу після їх розміщення на Сайті. У разі, якщо істотні зміни були внесені в відношенні того, як ми звертаємося з персональними даними Користувача, ми будемо показувати повідомлення через Сайт до вступу зміни в силу. Ми також на наш розсуд можемо повідомити Користувача по електронній пошті. Тим не менш, ми будемо використовувати персональні дані Користувача відповідно до політики конфіденційності, що діє на момент відправки інформації, якщо відвідувачі буде згоден з новою або переглянутої Політикою.

ПРАВИЛА републікування

1. Для правомірного повного або частково використання будь-якого Контенту Сайту на сторонніх ресурсах Вам необхідно:

1) отримати дозвіл адміністратора сайту. Отримати такий дозвіл можна, звернувшись за адресою електронної пошти Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..  або   Telegram +38 050 5583060;  Tel +38 050 5583060; з відповідним запитом.

2) після отримання письмового дозволу від Адміністратора сайту, для публікації текстових, фото- або відеоматеріалів Вам слід дотримуватися таких вимог:

при публікації текстового матеріалу Сайту Ви повинні в першому абзаці Вашого тексту або в Ліді, якщо це стаття, використовувати лінк на повну версію матеріалу на Сайті cf.ua із зазначенням автора матеріалу (редактора порталу cf.ua); в тексті статті або по завершенні матеріалу Ви повинні вказати першоджерело, використовуючи лінк на головну сторінку cf.ua.
при публікації фото- або відеоматеріалу Сайту, Ви повинні розмістити лінк на першоджерело такого матеріалу з сайту cf.ua таким чином, щоб такий лінк і його зв'язок з опублікованими контентом були очевидні для інших користувачів ресурсу, на якому Ви публікуєте цей фото- або відеоматеріал.
2. Ви можете публікувати переклади текстових матеріалів сайту, дотримуючись умов, передбачені в п. 1 Правил передруку для текстових матеріалів.

Ви розумієте і погоджуєтеся, що всі майнові права інтелектуальної власності на переклади текстових матеріалів сайту належать «ГО UNIA».

3. Адміністратор Сайту залишає за собою право відмовити в розміщенні матеріалу без будь-якого пояснення причин або внести свої корективи в умови розміщення лінку на першоджерело контенту Сайту, який Ви опублікували.

Термін дії такого дозволу обумовлюється в кожному окремому випадку.

Add comment

Поділитись новиною з друзями:


Security code
Refresh

Авторизація на порталі

Авторизувавшись на порталі, ви матимете змогу самостійно добаляти новини та залишати коментарі

Реєстрація

 

Please publish modules in offcanvas position.