Акція «Увага вечірній пішохід» Акція «Увага вечірній пішохід» unia.net.ua

Відео: В Заставні відбулася акція «Увага вечірній пішохід»

By / Проекти UNIA / Вівторок, 12 грудня 2017 12:46

Сьогодні активісти Громадської організації «УНІА» спільно з працівниками Заставнівського районного відділу поліції, в місті Заставна провели невеличкі заняття з першокласниками, про безпеку на дорогах, яку мають створити пішохід і водій.

І одні і другі не рідко створюють аварійні ситуації на дорогах, що стає причиною дорожнього транспортної пригоди. Під колеса автомобілів часто потрапляють дорослі і діти.

Активісти та волонтери Громадської організації «УНІА» організували всеукраїнську акцію під гаслом «Увага вечірній пішохід» яка на сьогоднішній день проведена в чотирьох областях України та профінансована майже на 90% самими членами громадської організації.

Акція проводиться для того щоб не тільки нагадати учням правила поведінки на дорозі але й розповісти наскільки важливо щоб в темну пору доби вони були максимально помітні для водіїв.

Завдання Громадської організації Український Незалежний Інформаційний Альянс сьогодні привернути увагу суспільства до даної проблеми, та пояснити діткам якомога доступніше наскільки важливо не нехтувати правилами дорожнього руху для пішоходів.

Хочеться висловити окрему подяку працівникам поліції які залюбки підтримали нашу ініціативу та допомогли в доступній формі розповісти основні правила малюкам це інспектори ГРПП Мушинський Микола, Татулич Іван, Попович Сергій.

Також хочеться подякувати активістам та приватнім підприємцям які допомогли закупити світловідбиваючі аксесуари для Заставнівського району та Чернівецької області це Данилюк Віталій с. Веренчанка, Палійчук Олександр с. Василів (голова Заставнівської районної організації «УНІА»), Тодорюку Сергію магазин Школярик (який частково профінансував придбання світловідбиваючих стрічок), Панзигові Василю співзасновнику всеукраїнської громадської організації «УНІА».

Нам хотілося б провести дану акцію в більших масштабах не тільки для учнів перших класів але й для всіх школярів початківців.

Тому звертаємось до підприємців Заставнівського району долучатись до акції «Увага вечірній пішохід» необов’язково перераховувати якісь кошти, можете самостійно закупити флікери, світловідбиваючі стрічки або наліпки, цим самим допомогти нашим діткам стати більш помітними на дорозі та показати всій Україні приклад, адже до культури поведінки на дорозі потрібно привчати з малечку.

За більш детальною інформацією можете звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  чи зателефонувавши в редакцію «УНІА» за телефоном 0505583060.

Шендеровська Ольга (співзасновник ГО "УНІА") відповідальна за проведення заходу в місті Заставна.

Автор: Олена Вакарчук

UNIA

УНІА провела всеукраїнську акцію «Увага вечірній пішохід» Буковина Онлайн

Add comment

Поділитись новиною з друзями:

Security code
Refresh

Авторизація на порталі

Авторизувавшись на порталі, ви матимете змогу самостійно добаляти новини та залишати коментарі

Реєстрація

Please publish modules in offcanvas position.