За 10 днів в Каневі стартує «український Давос»

/ Релізи / Понеділок, 25 червня 2018 17:03

7 липня в Каневі відкриється перший Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID, організований Фондом гуманітарного розвитку України.

Сьогодні Форум оголошує список ключових міжнародних та українських спікерів та програму, що міститиме разом із дискусійними панелями ряд спеціальних заходів.

Основна програма Форуму складається з п’яти панелей: Economy ID, Human Security ID, Community ID, Culture ID та Technology ID.

Учасниками та модераторами Ukrainian ID стануть лідери думок світового рівня, провідні економісти, інвестори, журналісти, державні діячі, візіонери культури.

Зокрема, модератором економічної панелі Форуму є Джон Хербст – голова Євразійського центру Атлантичної ради, який у 2003-2006 роках був послом США в Україні і вибудовував взаємодію між нашими державами в часи значних геополітичних потрясінь.

Участь в економічній панелі братиме Наталія Енн Яресько – голова наглядової ради «Аспен Iнституту Київ» та член наглядової ради The Aspen Institute у США.

Ключову панель Ukrainian ID, присвячену гуманітарній безпеці, модеруватиме знаний американський журналіст та письменник Крістофер Діккі. П

Серед учасників Форуму також Даян Френсіс, головний редактор канадського видання The National Post та інвестор в українську IT-галузь, яка співпрацює з найбільш впливовими світовими медіа, серед яких Wall Street Journal, Washington Post та The Guardian; Томас Бруннер, австрійський інвестор в сільське господарство та меценат українських культурних проектів; Роман Ващук, посол Канади в Україні, яскравий представник глобальної української діаспори, який стане модератором панелі Culture ID; Даніель Білак, керівник Офісу із залучення та підтримки інвестицій, радник Прем’єр-міністра України з питань інвестицій.

Українську владу на Форумі представлятимуть Міністр інфраструктури Володимир Омелян, в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Детальніше - в додатку.

З повагою, Тукалевська Оксана

Теги новини:

Add comment

Поділитись новиною з друзями:

Security code
Refresh

Авторизація на порталі

Авторизувавшись на порталі, ви матимете змогу самостійно добаляти новини та залишати коментарі

Реєстрація

Please publish modules in offcanvas position.