Лідер ринку слабоалкогольних напоїв України розширює лінійку новим трендовим смаком – SHAKE BASIL BEAUTY

/ Релізи / Понеділок, 25 червня 2018 17:18

Найперша торгова марка, з якою Група Компаній «Нові Продукти» заявила про себе у 2003 році, і коктейль, який дав початок усьому українському ринку слабоалкогольних напоїв, – легендарний SHAKE™ у червні презентував новий трендовий смак літа – SHAKE BASIL BEAUTY.

Легкий освіжаючий SHAKE BASIL BEAUTY – це м'який та пікантний сильногазований коктейль міцністю 7% з гармонійним кисло-солодким смаком, у якому поєдналися трав’яна свіжість зеленого базиліку, ягідна яскравість чорної смородини та цитрусова прохолода лайму.

«Над створенням SHAKE BASIL BEAUTY працювала ціла команда професіоналів, було багато спроб створити неповторний легкий смак і домогтися ідеального поєднання базиліка, чорної смородини та лайму. Нарешті ми можемо познайомити широкий загал з коктейлем, який стане справжнім символом літа та свіжості. Сучасний споживач шукає натуральних компонентів та низького градусу алкоголю, це загальносвітова тенденція – і ми маємо що запропонувати навіть найвимогливішим поціновувачам і знавцям алкогольних коктейлів!

Адже ГК “Нові Продукти” з 2014 року має власну дослідницьку лабораторію, де ми створюємо нову продукцію, орієнтуючись на вподобання наших споживачів по всьому світу», – зазначає Геннадій Довгань, маркетинг-директор ГК «Нові Продукти».

Сьогодні слабоалкогольні напої (САН) у світі переживають новий підйом – як у плані кількості споживання, так і в плані розширення асортименту, і український ринок у 2017 році вперше за останні 4 роки приєднався до світової тенденції, показавши зростання.

Натуральні компоненти й низький вміст алкоголю – ці запити споживачів аналітики називають революційними для ринку, адже саме вони поступово і послідовно змінюють всю картину світового ринку САН. BASIL BEAUTY сьогодні входить у ТОП алкогольних коктейлів від кращих міксологів країни, отже, він безумовно посяде гідне місце у лінійці SHAKE™ – поруч з Bora-Bora, Daiquiri, Sex on the Beach та Tequila Sombrero.

Найвідоміші світові коктейлі у форматі Ready to Drink, тобто готові до вживання – це можливість отримати найкращі смаки світу в будь-який момент у будь- якому місці. Цю властивість SHAKE™ завжди цінували ті, хто прагне вечірок, модних показів, концертів, незабутніх вражень і максимального задоволення. На відміну від уже існуючих коктейлів лінійки, кожен з яких випускається у двох форматах, скляній пляшці 0,33 л та алюмінієвій банці 0,5 л, новий SHAKE BASIL BEAUTY з'явиться у продажу лише у скляній пляшці об’ємом 0,33 л, причому в оновленому дизайні, спеціально розробленому під новий смак.

Довідка Бутильовані барні коктейлі SHAKE™, які з’явилися у продажу у 2003 році, – найперший продукт у сегменті слабоалкогольних напоїв в Україні. На сьогодні SHAKE™ упевнено посідає друге місце на ринку САН України з часткою 23% у натуральному вираженні. За даними ГК «Нові продукти», у 2017 українці випили 11,2 млн. л коктейлів SHAKE™.

Теги новини:

Add comment

Поділитись новиною з друзями:

Security code
Refresh

Авторизація на порталі

Авторизувавшись на порталі, ви матимете змогу самостійно добаляти новини та залишати коментарі

Реєстрація

Please publish modules in offcanvas position.