Це угода покликана врегулювати відносини між користувачами сервісу UNIA.net.ua і Громадською організацією "Український Незалежний інформаційнй Альянс", як титульним власником сервісу UNIA.net.ua, торгової марки UNIA, доменного імені та прав на використання об'єктів інтелектуальної власності.

УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка

1. Основні терміни

Для дотримання Умов використання сайту unia.net.ua (далі - «Умови») терміни, що вживаються з великої літери, мають таке значення:

«ГО UNIA» - Громадськаорганізація "Український Незалежний інформаційнй Альянс", яке створено відповідно до законодавства України і зареєстровано в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань - Ідентифікаційний код юридичної особи: 41720107

«Сайт» - веб-ресурс, на якому реалізований сервіс UNIA.net.ua, розташований в мережі Інтернет за адресою: http://unia.net.ua

«Користувач» - фізична особа, що пройшла реєстрацію на Сайті і що використовує Сайт, а також фізична особа, яка публікує новини, (інформацію) у якості затвердженого Автора, журналіста, то що..

«Адміністратор Сайту» - представник Компанії, який діє з метою підтримки належного функціонування Сайту і виконання цих Умов Користувачами.

«Контент Сайту» - інформаційне наповнення сайту, що складається з фото-, відео-, аудіоматеріалів, ілюстрацій, літературних та інших творів, в тому числі статей і публікацій, довідкової інформації та інших об'єктів інтелектуальної власності.

2. ДОГОВІРНІ ВІДНОСИНИ

2.1. Ці Умови регулюють умови Вашого доступу як Користувача до Сайту, Контенту Сайту і послуг Сайту, а також використання Вами функціонала Сайту, всі права на який належать Компанії.

БУДЬ ЛАСКА, ПРОЧИТАЙТЕ ЦІ УМОВИ УВАЖНО ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ САЙТУ.
У цих Умовах слова «включаючи» або «включає» мають значення «включаючи, але не обмежуючись».

2.2. Реєструючись на Сайті, переглядаючи Контент Сайту, залишаючи Заявку на бронь місць в закладах, представлених на Сайті, Користувач висловлює свою згоду з цими Умовами. Погоджуючись з даними Умовами, Ви також погоджуєтеся з обов'язковістю Політики конфіденційності
.

2.3. Договірні відносини між Вами і Компанією виникають в порядку, передбаченому статтею 633 Цивільного кодексу України ( «Публічний Договір») та статтею 11 Закону України «Про електронну комерцію». Якщо Ви не згодні з цими Умовами, Ви не зможете використовувати Сайт. Компанія залишає за собою право припинити дію цих Умов або надання послуг Сайту по відношенню до Вас або в цілому обмежити Ваш доступ до Сайту в будь-який час та з яких мотивів.

2.4. Компанія залишає за собою право змінювати ці Умови час від часу. Такі зміни вступають в силу після того, як Компанія опублікує оновлену версію Умов на Сайті. Ваш наступний доступ або використання Сайту після публікації відповідних змін підтверджує Вашу згоду на обов'язковість цих змінених Умов. Якщо до Умов будуть внесені істотні зміни, що стосуються обмеження Ваших прав як Користувача, ми відправимо повідомлення про такі зміни на електронну адресу, вказану Вами при реєстрації на Сайті.

3. функціонал САЙТУ

3.1. Сайт UNIA.net.ua є онлайн сервісом, який представляє собою новостний інформаційний ресурс із можливістю публікувати новини, незалежними журналістами, українстким новостним сайтам.

4. РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ

4.1. Вам слід пройти реєстрацію на Сайті і авторизуватися, щоб Ви могли використовувати більшість функцій Сайту.

4.2. Реєстрація аккаунта Користувача

4.2.1. Ви як Користувач можете зареєструватися на Сайті, створивши аккаунт Користувача, що дозволяє Вам отримати доступ до всього представленого функціоналу сайту. Реєстрація здійснюється за запропонованою на Сайті формі з обов'язковим зазначенням Вашої електронної адреси. Також у Вас є можливість зареєструватися за допомогою Вашого профілю в соціальних мережах (Facebook, Google+, Вконтакте). При реєстрації на Сайті через соціальні мережі Сайту будуть доступні наступні категорії інформації про Користувача: електронна адреса, адреса публічного профілю в соціальній мережі, дата народження, стать, місто і країна проживання; фотографія з профілю; список друзів з вашого публічного профілю.

4.2.2. Після проходження реєстрації у Вас буде доступ до Вашого особистого кабінету Користувача.

4.3. Реєстрація аккаунту - кореспондента, блогера, автора.

4.3.1. Після вивчення Вашої заявки Адміністратор Сайту приймає остаточне рішення з приводу реєстрації кореспондента, блогера, автора. Якщо Адміністратор Сайту затверджує заявку, для автора створюється Аккаунт на Сайті. Факт реєстрації аккаунта автора підтверджує Вашу згоду як автора порталу на проведення фото- і / або відеозйомки в подій, а також розміщення на Сайті різних текстових, фото- і / або відеоматеріалів, що стосуються новин, послуг та якості таких послуг.

Всі права на вищезгадані матеріали, створені третіми особами (авторами, журналістами, блогерами, членами ГО UNIA) і / або підрядниками Компаніями, належать Громадській організації "Український Незалежний інформаційнй Альянс".

4.3.2. У разі відмови Адміністратора Сайту від підтвердження реєстрації аккаунта, Адміністратор Сайту обов'язково вказує причину такої відмови, а уповноважений представник Сайту може зв'язтися з потенційним блогером для обговорення подальшого можливого взаємодії.

6. Права інтелектуальної власності

6.1. Всі права на Сайт і Контент Сайту, включаючи візуальні інтерфейси, інтерактивні функції, графіку, дизайн, компіляції, текстові матеріали (статті, огляди, коментарі), фото- і відеоматеріали, комп'ютерний код, програмне забезпечення в тому числі, але не обмежуючись цим, і на всі інші елементи і компоненти Сайту, за винятком Вашого контенту і контенту третьої сторони, належать ГО.

ГО UNIA також належать торгові марки як на території України, так і за її межами, пов'язані з функціонуванням Сайту, а також доменне іме`я UNIA.net.ua які, як і весь контент сайту, захищені в порядку, передбаченому законодавством.

6.2. З огляду на вищевикладене, Ви не маєте права поширювати, змінювати, створювати похідні твори або адаптації, публічно демонструвати або яким-небудь чином використовувати будь-яку частину вмісту Сайту повністю або частково, за винятком випадків, спеціально санкціонованих Громадською організацією "Український Незалежний інформаційнй Альянс".

6.3. Ви маєте право републікував контент Сайту на умовах, викладених в Правилах передруку.

6.4. У будь-якому випадку, Адміністратор Сайту залишає за собою право відмовити в передруці матеріалів Сайту без будь-якого пояснення причин або внести свої корективи в умови розміщення лінку на першоджерело контенту Сайту, який Ви бажаєте опублікувати. Термін дії дозволу на републікацію обумовлюється в кожному окремому випадку.

7. ЛІЦЕНЗІЯ ДЛЯ КОРИСТУВАЧА

7.1. Приєднуючись до цих Умов, Ви отримуєте від ГО UNIA обмежену, невиключну, несубліцензіруемую, відкликає, ліцензію без права передачі на:

(1) доступ і використання Сайту на Вашому особистому пристрої виключно в зв'язку з використанням Вами

Сайту; (2) доступ і використання будь-якого контенту, інформації та супутніх матеріалів, які можуть бути доступні за допомогою Сайту в кожному окремому випадку тільки в тому порядку, який передбачений в силу властивостей самого Сайту цими Умовами.

Будь-які права, не надані цими Умовами, належать ГО UNIA.

ГО UNIA може припинити дію цієї ліцензії в будь-який час з будь-якої причини або без причин.

8. ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА САЙТІ

8.1. обмеження

8.1.1. Як Користувач Сайту Ви не маєте права: (1) видаляти будь-які повідомлення про авторські права або права на торговельну марку або інші повідомлення про права власності на будь-яку частину Сайту або його контенту; (2) відтворювати, змінювати, створювати похідні роботи на основі Сайту і його контенту, розповсюджувати, ліцензувати, продавати, перепродувати, публікувати, публічно відтворювати, або іншим чином використовувати Сайт або його Контент за винятком випадків, передбачених Компанією в цих Умовах; (3) декомпілювати, дезассембіліровать, здійснювати реверсний інжиніринг Сайту; (4) запускати будь-які програми або скрипти з метою індексації, визначення місця знаходження або здійснювати будь-який інший аналіз даних будь-якої частини Сайту або надмірно обтяжувати або перешкоджати експлуатації будь-якого функціоналу сайту; (5) намагатися отримати несанкціонований доступ до Сайту або порушувати будь-який аспект функціонування Сайту; (6) використовувати Сайт для порушення безпеки будь-якої комп'ютерної мережі, злому паролів або кодів шифрування безпеки або брати участь в будь-якого виду незаконної діяльності; (7) розсилати спам в межах Сайту; (8) порушувати будь-які відповідні закони.

8.2. контент Користувача

8.1.1. Сайт надає Користувачам можливість завантажувати або публікувати в межах Сайту власний контент, включаючи інформацію про Користувача при реєстрації на Сайті, фотографію Користувача в його профілі на Сайті, а також коментарі Користувача до текстових, фото- і відеоматеріалів, доступним на Сайті (далі - Контент Користувача ). Ми залишаємо за собою право визначати формат, в якому може бути завантажений Контент Користувача на Сайт, а також допустимий розмір файлів, які Користувач зможе завантажити в межах Сайту.

8.1.2. Контент Користувача, що містить персональні дані Користувача, які дозволяють ідентифікувати особу Користувача (персональні дані), охороняється і обробляється відповідно до Закону «Про захист персональних даних». Отримуючи доступ і використовуючи Сайт, Ви погоджуєтеся на те, що ми можемо збирати і використовувати Ваш контент способами, що не порушує Ваші права і права третіх осіб, відповідно до Політики конфіденційності.

8.1.3. Весь Контент Користувача залишається власністю Користувача. Однак, розміщуючи або публікуючи Контент Користувача в межах Сайту, Ви надаєте Сайту глобальну, невиключну, безоплатну, що підлягає субліцензування ліцензію на використання, копіювання, зміна, створення похідних творів, розповсюдження, публічний показ, і використання іншим чином і яким-небудь способом такого контенту користувача у всіх форматах і відомих зараз або розроблених в майбутньому каналах поширення інформації без додаткового повідомлення або попередньої згоди від Вас, і без вимоги про плати Вам або будь-якого іншого фізичній або юридичній особі.

Публікуючи Контент Користувача на Сайті, Ви гарантуєте, що:

1) Ви є єдиним і виключним власником всього такого контенту або у Вас є всі права, ліцензії, згоди, необхідні для того, щоб надати Сайту ліцензію на Контент Користувача, як викладено вище;

2) використання Сайтом наданого Вами контенту не буде порушувати права інтелектуальної власності третіх осіб, або призводити до порушення будь-яких норм чинного законодавства.

8.3. Можливість залишати коментарі

8.3.1. Кожен зареєстрований і авторизований Користувач в межах Сайту має можливість залишати коментарі до текстових, фото- і відеоматеріалів, опублікованих на Сайті, а також залишати коментарі до коментарів інших користувачів Сайту. Ми, як правило, не моніторимо і не перевіряємо будь-які коментарі користувачів Сайту на предмет точності і достовірності. Ви можете нести юридичну відповідальність за шкоду, завдану іншою Користувачам або будь-яким третім особам в результаті поширення Ваших коментарів, якщо такі коментарі дискредитували або будь-яким іншим чином порушили права третіх осіб.

8.3.2. Сайт не несе відповідальності за будь-які коментарі, опубліковані на Сайті будь-яким з користувачів, навіть якщо інформація в таких коментарі порушує права інших користувачів або третіх осіб. Адміністратор Сайту може видалити будь-який коментар на власний розсуд, включаючи коментарі, які є образливими або дискримінаційними в будь-яких формах.

8.3.3. Ви зобов'язуєтеся не надавати коментарі, які є образливими, насильницькими, непристойними, порнографічними або іншим способом ображають честь і гідність інших користувачів або третіх осіб. Ми можемо, але не зобов'язані, переглядати, моніторити або видаляти коментарі користувачів, як і будь-який інший Контент Користувача на власний розсуд в будь-який час і з будь-якої причини без повідомлення Користувача.

9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

9.1. Послуги та контент третіх сторін

9.1.1. Сайт може містити посилання на веб-сайти або додатки третіх сторін. Ви розумієте і підтверджуєте, що різні правила використання та політики конфіденційності можуть застосовуватися пов'язані з Вашим використанням послуг і сервісів таких третіх сторін або їх контенту. Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" жодним чином не контролює сервіси і контент третіх сторін і тим більше ні в якому разі не несе відповідальності за надання послуг, контенту або товарів такими третіми сторонами. Ці треті сторони не є стороною цих Умов

9.2. обмеження відповідальності

9.2.1. Сайт надається «як є» і «як доступно». Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" відмовляється від усіх заяв і гарантій, неявних або інших, які явно і очевидно не вказані в цих Умовах, в тому числі гарантій придатності Сайту для конкретних цілей. Крім цього, Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" не робить ніяких заяв і гарантій, що стосуються надійності, своєчасності, якісність, придатності або доступності будь-яких послуг, що надаються через Сайт, або самого Сайту, або що Сайт буде працювати безперервно або безпомилково і без багів.

9.2.2. Ви погоджуєтеся з тим, що всі ризики, що виникають у зв'язку з вашим використанням Сайту, а також будь-якої послуги, яка може надаватися через Сайт, залишаються виключно за Вами в тому обсязі, який допускається чинним законодавством.

9.2.3. Послуги, які можуть надаватися через Сайт, а також Контент Сайту надаються «як є» без будь-яких гарантій від Компанії. Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" не несе ніякої відповідальності за послуги, що надаються Закладами, інформація про яких розміщена на Сайті.

9.2.4. Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" не несе відповідальності за непрямий або випадкові збитки, включаючи упущену вигоду, завдані внаслідок втрати даних або виник в результаті використання Сайту, навіть якщо Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" була проінформована про можливість нанесення такого збитку. Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" не несе відповідальності за будь-які збитки або втрати, які виникають внаслідок: (і) Вашого використання Сайту або Вашого покладання на функціонування Сайту; (Іі) будь-якої транзакції між Вами і Компанією, навіть якщо Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" була повідомлена про можливість такого збитку. Громадська організація "Український Незалежний інформаційнй Альянс" не несе відповідальності за несвоєчасність або невиконання функцій Сайту через причин, що знаходяться поза сферою розумного контролю ГО UNIA.

9.2.5. Обмеження відповідальності, передбачені в цьому розділі Умов, не мають на меті обмежити відповідальність або змінити ваші права як споживача, які не можуть бути виключені або обмежені відповідно до чинного законодавства.

10. ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

10.1. Ці Умови повинні регулюватися чинним законодавством України. Якщо будь-яке положення цих Умов буде визнано недійсним, це не буде впливати на дійсність інших положень Умов. Ці Умови є єдине і вичерпне угоду між Вами і Компанією щодо Сайту, і замінює собою всі попередні угоди, які могли існувати між Компанією та Вами стосовно Сайту.

10.2. Всі суперечки, які можуть виникнути відносно цих Умов, вирішуються шляхом мирних переговорів. Сторони погоджуються докладати всіх зусиль для вирішення таких спорів.

Якщо Сторонам не вдасться дійти згоди, такі суперечки повинні вирішуватися відповідно до чинного законодавства України.

11. Інші положення

11.1. Створюючи акаунт, Ви погоджуєтеся з тим, що Сайт може відправляти Вам інформаційні повідомлення на вказану при реєстрації Вами електронну пошту (далі - текстові повідомлення) в процесі звичайного використання Вами Сайту. Ви можете відмовитися від отримання таких текстових повідомлень від адміністрації сайту в будь-який час, натиснувши кнопку «Відмовитися від розсилки» в такому вигляді текстового повідомлення або зв'язавшись з клієнтською підтримкою Сайту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ви погоджуєтеся з тим, що Ваша відмова від отримання текстових повідомлень може вплинути на Ваше використання даного Сайту.

12. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

12.1. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або коментарі, звертайтеся в нашу клієнтську підтримку:

Telegram +38 050 5583060;

Tel +38 050 5583060;

Add comment

Поділитись новиною з друзями:

Security code
Refresh

Авторизація на порталі

Авторизувавшись на порталі, ви матимете змогу самостійно добаляти новини та залишати коментарі

Реєстрація

Please publish modules in offcanvas position.